top of page

KarakasTech | Sorbil Eğitim

Herkese Açık·6 üye

Karakastech | 2025 Eğitim İndirim Kuponu

Karakastech Ekibi İçin Sorbil Üyeliği ve %50 İndirim Hakkında Bilgilendirme

1. Giriş ve Duyuru Değerli Karakastech ekibi üyeleri, Sizlerle, profesyonel gelişimimiz ve projelerimize olan katkınızı artırmak adına önemli bir fırsatı paylaşmak istiyoruz. Sorbil platformundan, ekibimize özel %50 indirim sunulmuştur. Bu indirim, teknik bilgi ve becerilerimizi güçlendirirken projelerimizin başarısını destekleyecek önemli bir adımdır. Lütfen bu avantajı en iyi şekilde değerlendirelim. 2. Sorbil'den Alınan Özel Mesaj “Merhaba, Öncelikle platformumuza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Ekibinize özel %50 indirimli kupon kodu tanımlanmıştır. “karakastech” kupon kodunu kullanarak tüm aboneliklerde, ilk abonelik ödemesine özel %50 indirimle faydalanabilirsiniz. Süreç içerisinde aklınıza takılan farklı bir konu olursa severek destek olmak isteriz. Sevgilerle,”- Sorbil Ekibi 3. Sorbil'in Tanıtımı ve Platformun Sağladığı Avantajlar 3.1 Sorbil Nedir? Sorbil, alanında uzman eğitmenler tarafından sunulan güncel ve kapsamlı eğitim içerikleri ile bilgi birikimimizi geliştiren bir eğitim platformudur. Eğitimleri; yazılım, yapay zeka, veri analitiği, güvenlik gibi pek çok başlık altında sunmaktadır. 3.2 Platform Özellikleri Kapsamlı Eğitimler: Sorbil, sektörel ihtiyaçlara yönelik tasarlanmış eğitimlerle üyelerine özel bilgi aktarımı yapmaktadır. Temelden ileri düzeye kadar geniş bir eğitim yelpazesine sahiptir. Uluslararası Sertifikasyon: Sorbil’de alınan eğitimleri tamamlayan katılımcılara uluslararası geçerliliği olan sertifikalar sunulmaktadır. Bu, global projelerde de rekabetçi avantaj sağlamakta ve bireysel portföyümüzü zenginleştirmektedir. Esnek Öğrenim: Eğitimleri çevrimiçi ortamda dilediğiniz zaman takip edebilirsiniz. Bu da iş-yaşam dengesini sağlamak açısından avantaj sunar. Sürekli Güncel İçerik: Sorbil, hızlı değişen teknoloji dünyasında sürekli yenilikçi içeriklerle bilgilerinizi güncel tutmanıza olanak tanır. 3.3 Karakastech İçin Sorbil'in Önemi Teknik Yetkinlik Artışı: Ekip olarak projelerimizde karşılaşabileceğimiz tüm teknik zorluklara daha hazırlıklı olmamızı sağlar. Kariyer Gelişimi: Alınan sertifikalar, kişisel portföyünüzde büyük bir değer yaratır. Bu da kariyer yolculuğunuzda size büyük bir avantaj sunar. Toplam Kalite Yönetimi: Sorbil eğitimlerini tamamlayan ekip üyelerimizle birlikte kalite standartlarımızı daha da yukarı taşımayı hedefliyoruz. Verimlilik ve Performans: Eğitimler sonucunda kazanılan bilgiler, iş süreçlerimizdeki hız ve kaliteyi artırır. 4. İndirim ve Üyelik Zorunluluğu 4.1 Özel %50 İndirim Detayları Sorbil, Karakastech ekibine özel “karakastech” kupon kodunu sunarak tüm aboneliklerde ilk ödeme için %50 indirim imkanı tanımaktadır. Bu fırsatı kullanarak daha uygun bir fiyatla kaliteli eğitime erişim sağlayabilirsiniz. 4.2 Üyelik Zorunluluğu Hakkında Bilgi Tüm ekip üyeleri için zorunlu: Sorbil üzerinden eğitim almak, ekibimizin daha güçlü ve donanımlı olmasına katkı sunacak bir gerekliliktir. Bu nedenle tüm üyelerin, belirlenen eğitimleri tamamlaması ve sertifikalarını alması gerekmektedir. Takip ve Denetim: Eğitim süreci ve ilerleme raporları düzenli olarak izlenecek ve değerlendirme yapılacaktır. Bu, ekip üyelerimizin gelişim sürecini izlememizi ve daha etkin bir çalışma ortamı oluşturmayı amaçlar. 5. Sorbil Sertifikalarının Önemi Uluslararası Tanınırlık: Sorbil'de alınan sertifikalar, uluslararası alanda kabul gören belgelerdir. Bu da projelerimizin global düzeyde tanınması için büyük bir avantaj sağlar. Kariyer Basamakları: Alınan sertifikalar, ekip üyelerimizin kariyerlerinde ileriye dönük adımlar atmalarını sağlar ve profesyonel gelişimlerine destek olur. Teknik ve Mesleki Güven: Projelerimizde yer alan her üye, Sorbil eğitimlerinden aldığı bilgilerle donanımlı ve teknik olarak kendine güvenen bir birey haline gelecektir. 6. İletişim ve Destek Sorbil ile ilgili süreçte karşılaşacağınız sorular için Karakastech yönetimine veya Sorbil müşteri hizmetlerine başvurabilirsiniz. Teşekkürler, Miraç Berkay Karakaş Karakastech Yönetim Kurulu Başkan

12 görüntülenme

Hakkında

Gruba hoş geldiniz! Diğer üyelerle bağlantı kurabilir, günce...

Bize Yazın - KarakasTech İletişim Merkezi (KİMER)

KarakasTech İletişim Merkezi (KİMER) olarak ekibimizle ilgili her türlü soru, sorun ve görüşlerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız.

Gönderdiğiniz için teşekkürler!

Karakas Tech, teknoloji öncüsü. İHA projeleriyle dikkat çekiyor, güvenlik ve çevre çözümleri sunuyoruz. Mükemmeliyet, güvenilirlik ve yenilik ilkelerimizle geleceği birlikte şekillendiriyoruz.

Atatürk, 24030 Erzincan Merkez/Erzincan

ABONE OL

Haberler ve güncellemeler için kaydolun.

Gönderdiğiniz için teşekkürler!

© 2024, KARAKASTECH. KARAKASTECH AR-GE ile oluşturuldu.

• LinkedIn
  • Facebook
  • X
  • Instagram
bottom of page